خداوند عزوجل هریک از اولیائش را به تناسب حالات و کمالاتشان از صفات خود بهره ای عنایت می فرماید و این مرد با وجود جثه ای کوچک و نه چندان قوی دارای شجاعتی است که به راستی جلوه ای از شجاعت خداست، این شجاعت به او هیبتی خدایی بخشیده است تا جایی که دشمن نه از سلاحش بلکه از هیمنه اش چون گله گوسفندان رم می کند، چمران بزرگ که در عصر حاضر کمتر کسی در شجاعت به پای او رسیده است در وصف این مرد گفته است: « به خدا قسم به همراه این شیرمرد کوچک می توانم تمامی کردستان را فتح کنم».
آیت شعبانی در سال 1328 هجری شمسی در روستای گودین که مهد علاقه مندان به اهل بیت علیهم السلام است در خانواده ای مذهبی به دنیا آمد، خانواده اش در دین داری سرآمد بودند تا جایی که نقل می شود حتی نماز صبح را نیز به جماعت به جای می آورند. آیت از همان ابتدا علاقه مند به علما بار آمد و مخصوصاً در ایام جوانی به آیت الله اشرفی اصفهانی شهید چهارم محراب علاقه مخصوصی داشت. آیت به زودی در زمره مبارزین با رژیم طاغوت قرار گرفت و علاوه بر توزیع رساله علمیه حضرت امام خمینی (ره) به طور مسلحانه نیز علیه عوامل سرسپرده رژیم وارد عمل شد و دو تن از آنان از جمله رئیس ساواک کرمانشاه را اعدام انقلابی نمود. در یکی از تظاهرات های شهر کرمانشاه به اتفاق عده ای از جوانان پر شور و انقلابی به کاخ استانداری کرمانشاه حمله و پس از خلع سلاح نگهبان، آنجا را به تصرف در می آورند.
پس از پیروزی انقلاب اسلامی مردم ایران، به سازماندهی گروههای انقلابی پرداخت تا به پاسداری از انقلاب اسلامی بپردازد وی به همراه دیگر برادران انقلابی اش هسته های اولیه گروه ضربت و سپس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی کرمانشاه را تشکیل دادند.
در بسیاری از عملیات ها علیه ضدانقلاب شرکت داشت و رهبری جوانان انقلابی را به عهده داشت. هرجا عملیات خطرناکی در پیش بود این عملیات را به عهده شهید آیت می گذاشتند و وی نیز با کمال شجاعت و ایمان و به بهترین نحو آن را انجام می داد. نام آیت شعبانی در دل ضدانقلاب داخلی رعب و وحشت را به ارمغان می آورد و باعث تضعیف روحیه آنها می شد.
وی علاوه بر شرکت فعال در آزادسازی کامیاران در سنندج و دیگر شهرهای استان کردستان برعلیه ضدانقلاب مبارزه کرد و ضربات مهلکی را بر پیکر آنان وارد نمود. در تهاجم ضدانقلاب به پاوه به همراه تعدادی دیگر از پاسداران کرمانشاه به کمک شهید چمران شتافت.
شهید آیت جهت کمک به مردم محروم لبنان به این کشور سفر و پس از شش ماه مبارزه به میهن اسلامی بازگشت. پس از بازگشت از لبنان به سمت فرماندهی سپاه کرمانشاه انتخاب گردید اما از قبول مسئولیت سرباز زد و تنها سمت فرماندهی عملیات سپاه را پذیرفت وی در زمان تصدی این مسئولیت توانست از غیرممکن، ممکن بسازد و تعداد بی شماری ضدانقلاب را از سر راه نظام اسلامی بردارد. شهید آیت فرماندهی بود که در قلوب تک تک نیروهای تحت امرش رخنه کرده بود و آنها شدیداً به وی علاقه مند بودند.
بالاخره این سردار پاکباز اسلام در تاریخ 23/2/1359 در یکی از ماموریت ها توسط اشرار شهید و به لقاء الله می پیوندد.
در غسالخانه یک یادداشت از جیب شهید پیدا شد و روی آن سه بار نوشته بود :
« پذیرفتن مسئولیت با عدم لیاقت خیانت است »
یادش گرامی و راهش پر رهرو باد.
شادی روح شهدای غریب کرمانشاه بخصوص ** سردار شهید آیت شعبانی ** صلوات
نظرات شما عزیزان: